Grafisch ontwerp & dtp

Met veel passie werk ik sinds 1996 aan uiteenlopende grafische projecten. Het hele proces van het ontwerpen, dtp-en (opmaken) tot het aanleveren van Certified PDF’s aan de drukker is bij mij in goede handen. Jarenlange ervaring in mijn onderneming en bij diverse bureau’s, in loondienst en als freelancer, komen goed van pas.

Per opdracht wordt er bekeken wie er betrokken kunnen worden bij het invullen van onderdelen als fotografie, illustratie en tekstschrijven. Ook het inkopen van het drukwerk hoort hier bij.


 Download Portfolio pdf

Bewaren

Bewaren

Het grafische ontwerpen omvat veelal gedrukte media zoals het ontwikkelen van een huisstijl en logo, het presenteren van producten en diensten in een brochure, catalogus of advertentie campagne. Het maken van een magazine of boek vind ik prachtig om te doen, eventueel met illustratiewerk. Ook drukwerk voor evenementen (poster, uitnodiging, ansichtkaart en flyer) behoort tot de mogelijkheden. Maar denk ook aan de vormgeving van een beursstand, displays, merchandising en relatiegeschenken. Ook het ontwerpen van een opvallende reklame voor op de weg met een auto- of busbelettering is terug te vinden in mijn portfolio.
Ook online kan ik mijn steentje bijdragen, in het ontwerpen van de lay-out voor een website en nieuwsbrief. Voor het technische aspect werk ik samen met webbouwers. Een digitale publicatie, zoals een pdf-brochure of Powerpoint presentatie kan ik tevens verzorgen.

Bewaren